Contraceptia moderna - Dragoste fara griji Contraceptia moderna - Dragoste fara griji
Editorial fara griji
Adunate din lumea femeilor...
Citeste acest articol si poti gasi raspunsuri la unele intrebari care ne framanta. Ai si alte intrebari? Atunci fa-ti o lista personala si du-te la medicul tau ginecolog pentru a gasi raspunsurile.
citeste mai mult
De spus pe perna... De spus pe perna...
Fie ca ai copii, fie ca planifici sa ii ai, nu pune pe planul 2 subiectul "contraceptie". Nu este nicio rusine sa vorbesti despre asta impreuna cu partenerul tau, sa alegeti impreuna metoda contraceptiva eficienta care se potriveste cel mai bine stilului vostru de viata.
citeste mai mult
Metodele de bariera Metodele de bariera
Metodele de bariera impiedica patrunderea spermatozoizilor in uter. Exista mai multe metode de bariera, dar inainte de a le trece in revista pe fiecare in parte, este util sa analizam care sunt avantajele si dezavantajele folosirii unor asemenea metode.
citeste mai mult
Mituri despre sarcina Mituri despre sarcina
Azi abordam cateva dintre miturile despre sarcina care circula printre noi. Ia aminte la fiecare mit de mai jos si citeste explicatiile. Orice activitate sexuala neprotejata poate sa aiba ca rezultat aparitia unei sarcini.
citeste mai mult
Sfaturi pentru femei Sfaturi pentru femei
Inainte de a face sex, asigura-te ca esti protejata impotriva sarcinii si a infectiilor cu transmitere sexuala! Contraceptia este o solutie buna pentru cei care au contacte sexuale si nu doresc o sarcina.
citeste mai mult
Contraceptia de vacanta Contraceptia de vacanta
Este foarte important sa te gandesti, in avans, ce nevoi ai in materie de contraceptie pe timpul vacantei. Si asta pentru ca ultimul lucru pe care ai vrea sa il faci atunci cand povestea de dragoste devine din ce in ce mai frumoasa este sa te gandesti de unde ai putea face rost in timp record de metoda contraceptiva potrivita.
citeste mai mult
Istoria contraceptiei - din Antichitate pana astazi Istoria contraceptiei - din Antichitate pana astazi
Cele mai vechi metode de contraceptie (in afara abstinentei) sunt coitus interruptus, metodele de bariera si metode pe baza de ierburi. Coitus interruptus este, fara indoiala, cea mai veche metoda de contraceptie.
citeste mai mult
Despre dragostea unei femei moderne Despre dragostea unei femei moderne
Daca ai o viata sexuala implinita, viata ti se va parea mult mai frumoasa si usoara. Insa, din pacate, activitatea sexuala implica anumite riscuri. Este responsabilitatea noastra sa le reducem cat mai mult. Fie ca ai copii, fie doar iti faci planuri, nu pune pe planul 2 subiectul "contraceptie".
citeste mai mult
10 mituri in contraceptie 10 mituri in contraceptie
Nu te increde in mituri cand trebuie sa iti alegi o metoda contraceptiva! Asa cum iti planifici sa pleci in concediu intr-o tara exotica sau, de exemplu, vrei sa-ti construiesti o casa in trei ani, la fel poti sa iti controlezi si viata sexuala.
citeste mai mult
Viata in doi si pilula
Azi vei primi raspunsuri la o parte din intrebarile tale despre pilulele contraceptive.
"Partenerul meu vrea ca eu sa iau pilule iar mie nu imi surade ideea de a lua hormoni artificiali. Sunt chiar atat de periculoase?"
Nu. Faptul ca hormonii artificiali pot face rau sanatatii nu este decat un mit.
citeste mai mult
  1 2 »