Contraceptia moderna - Dragoste fara griji Contraceptia moderna - Dragoste fara griji
Editorial fara griji
Citeste cel mai recent articol pentru femei senzationale!

Il gasesti aici.
Spune-ti povestea.
Avortul lasa urme adanci. Ajuta-ne ca alte femei din Romania sa nu repete greseala ta.
Povesteste
Premii Chic
Iti dam de citit!

Vezi detalii
Intrebari frecvente
Despre prezervativ

Intrebari si nelamuriri frecvente despre prezervativ:

Daca prezervativul aluneca in timpul actului sexual, ramane/ se pierde in corpul femeii?

R: Prezervativul nu se poate pierde sau nu poate ramane in corpul femeii, deoarece nu poate sa treaca prin colul uterin. Daca este pus corect, el nu va aluneca. Prezervativul trebuie sa fie derulat pana la baza penisului aflat in erectie.
Daca simtiti accidental ca aluneca, poate fi prins cu degetul, avand grija sa nu se raspandeasca lichidul seminal. Prezervativul nu poate ramane in corpul femeii, deoarece nu poate sa treaca prin colul uterin.

Folosirea prezervativului face ca actul sexual sa semene cu un dus pe care il faci imbracat?
R: Prin comunicare in cuplu, punerea prezervativului se poate transforma intr-un joc placut pentru ambii parteneri. Exista de asemenea diferite variante de prezervative (asociate cu striuri, culori, etc) care pot fi alese in fuctie de preferintele utilizatorilor, astfel incat placerea sexuala sa fie pastrata sau chiar imbunatatita.

Prezervativul se poate rupe in timpul actului sexual?
R: Prezervativele sunt facute din latex si sunt testate, de aceea riscul ruperii lor este foarte scazut. Este foarte importanta totusi sa respectati anumite conditii inainte de utilizare (termen de valabilitate, controlul calitatii ambalajului prezervativului).
Prezervativul trebuie folosit o singura data. Riscurile ca ele sa se sparga / rupe / sfasie sunt mai mici daca ele sunt tinute in locuri ferite de caldura si sunt puse pe penisul in erectie lansad suficient loc in varf pentru ejaculare.
Prezervativul se rupe mai usor daca vaginul este uscat sau daca przervativul este expirat.
 
sus