Contraceptia moderna - Dragoste fara griji Contraceptia moderna - Dragoste fara griji
Poll
3 intrebari, 3 clickuri.
Da-ne 3 raspunsuri pentru un site mai bun.
click aici
Test
Cum stai cu informatiile despre contraceptie?
Afla de aici.
Dragoste in doi
Sanatatea sexuala

Cand esti tanar si indragostit, ultimul lucru despre care vrei sa ti se vorbeasca sunt bolile cu transmitere sexuala. Ironia sortii face ca tocmai ele sa fie primul si cel mai important lucru despre care trebuie sa vorbesti pentru a fi 100% in control – si asta inainte chiar de a-ti incepe viata sexuala in adevaratul sens al cuvantului.

Lasa-ti inima sa apartina altcuiva, dar nu omori din fasa dreptul tau de a te proteja si de a te feri de oricare din aceste infectii. Multe din aceste boli (BTS), daca sunt lasate netratate, pot sa iti afecteze grav sistemul reproductiv si pot conduce la sterilitate. Orice pret ai fi dispusa sa platesti pentru clipele de dragoste, a nu putea sa te bucuri de copii trebuie sa se numere printre riscurile pe care nu esti dispusa sa ti le asumi.

Multe cupluri aleg sa folosesca dubla contraceptie cand sunt la inceputul relatiei lor – pilula contraceptiva, spre exemplu, impreuna cu prezervativul pentru un plus de siguranta.

Nu este un subiect despre care sa poti vorbi usor, dar, crede-ne, este foarte important.Te poti bucura mult mai mult de clipele de dragoste daca te simti relaxata si in siguranta.
 
sus